Kitchen of Tolik TV

13 юли 2017 г.

Време е за Vino, vino…


Хората, които ме познават, знаят, че обичам вкусната храна, хубавото вино, музиката и книгите. В ръцете държа едно бижу за истински ценители или както авторите са определили Vino, vino… Твоят винен гид в света на кулинарията!

Vino, vino... не е типичната книга за вина, това е каталог, който е събрал на 288 страници най-актуалните винени брандове и реколти на едни от най-известните български и чужди винарски изби. 

Vino, vino… ще ви помогне да се ориентирате как да сервирате виното, с каква температура, в каква чаша, както и в какъв ценови диапазон се намира.

Към всяко от вината, представените в този каталог ще намерите най-подходящата рецепта, с която да го съчетаете. За синхрона между храна и вино се е погрижил сомелиера Михаил Марковски, а рецептите са предоставени и изпробвани в кухнята на списание "Кулинарен журнал".

Идеята на каталога е тези вина да достигнат и да привлекат вниманието не само на професионалистите в бранша, но и на множеството настоящи и потенциални винолюбители, които имат желание и се ориентират към виното като напитка, но не го правят заради натовареното ежедневие, което не им позволява да се запознаят с виното отблизо и да посещават организирани дегустации и винени събития.

Каталогът може да послужи като наръчник за професионално запознанство на потребителите с подбраните от самите винопроизводители, най-актуални и най-добри вина и да им осигури самочувствие и принадлежност към т.нар. винено общество.

Повече информация може да намерите на www.vinovino.bg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...