Kitchen of Tolik TV

опитай, лесно е...


Китайците имат традиция при различни поводи да се сервират курабийки с късметчета. Идеята хрумнала на японеца Макато Хагивара, който имал Японска чайна в парка Голдън гейт. Идеята му да предлага чая с тези сладки има успех и скоро била възприета от китайските ресторанти в Сан Франциско.Зехтинът е един от суперпродуктите, които ни помагат да се храним здравословно. Той се извлича от плодовете на маслиновото дърво. Най-ценен за организма ни е студено пресованият зехтин, познат ни като Extra virgin. Диетолозите го препоръчват, защото не е подлаган на никаква топлинна или химическа обработка.


Има различни видове многолистно тесто. Например за кроасани в него се добавя мая, но има и вариант, в който тестото трябва да не се надига и тогава няма нужда от набухвател. 
ВИЖ

5 начина да нарежем моркови


Суров или варен, печен или задушен, морковът притежава отлични вкусови и хранителни качества. Предлагам ви пет начина да нарежете бързо и лесно моркови, които да използвате за всякакви ястия и салати

ВИЖПерфектното тесто


Много хора около мен се страхуват да месят. Няма страшно, ето няколко лесни стъпки в това така „страшно” начинание за някой.
ВИЖRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...